Q&A - PA Invest 2020

INLOGGEN
Q     Hoe kom ik aan de gepersonaliseerde inlog link voor PA Invest?

A     Deze link is komen te vervallen door technische problemen bij Networktables. U vindt de linkjes nu via deze website in het programma zelf.

Q     Vanaf wanneer kan ik op het congres platform terecht?
A     Het congresplatform is komen te vervallen door technische problemen bij Networktables. U vindt de linkjes naar de sessies nu via deze website in het programma zelf.

Q     Hoe log ik in op het congres platform?
A     Het congresplatform is komen te vervallen door technische problemen bij Networktables. U vindt de linkjes naar de sessies nu via deze website in het programma zelf.

Q     Kan ik op een andere manier in het congresplatform inloggen dan met de toegestuurde persoonlijke link?
A     Het congresplatform is komen te vervallen door technische problemen bij Networktables. U vindt de linkjes naar de sessies nu via deze website in het programma zelf.


WANNEER
Q     Waar vind ik de sessies van PA Invest?

A.     U vindt de linkjes naar de sessies nu via deze website in het programma zelf.

Q     Waar vind ik de sessies terug die ik vooraf in het platform gekozen heb?
A.    Het congresplatform is komen te vervallen door technische problemen bij Networktables. U vindt de linkjes naar de sessies nu via deze website in het programma zelf.

Q     In welke webbrowser kan ik het beste de sessies binnen het portal bekijken?
A     Dat kan het beste in Chrome.


EEN SESSIE STARTEN
Q    Ik wil een sessie volgen, hoe gaat dat in zijn werk?
A    Klik op de link van de gewenste sessie in het programma op deze website. Er opent automatisch een nieuw venster buiten deze website met een inlogscherm. U vult hier, en bij iedere volgende sessie opnieuw, uw naam, e-mailadres en registratienummer in. Deze zijn belangrijk voor de controle en toekenning van accreditatiepunten. U krijgt nu de live stream of video te zien en kunt deze (in zijn geheel) volgen. Let op; cookies onthouden gedurende 2 uur uw gegevens dus het klopt dat u niet altijd het venster opnieuw te zien krijgt om gegevens in te vullen. Uw aanwezigheid wordt wel geregistreerd.


Q    Wat wordt verstaan onder registratienummer?
A     Het registratienummer is uw BIG-nummer. Wij hebben deze nodig om uw accreditatiepunten naderhand toe te kunnen kennen.


TECHNISCHE PROBLEMEN

Q    De sessies start niet, wat moet ik doen?
A.    1. vernieuw allereerst uw webpagina (meestal staat dieze knop linksboven in uw webpagina, het rondje met pijltje).
       2. Probeer de link te kopiëren en in een andere webbrowser te openen (Chrome heeft het beste resultaat).
       3. Probeer het op een geheel ander device te openen.  


Q    Pop-ups of kennisvragen komen niet in beeld?
A.    Lees hiervoor eerst de vragen hieronder m.b.t. de accreditatie.


ACCREDITATIE
Q    Hoe werkt de toekenning van accreditatie bij een live sessie?
A    U kijkt de volledige live sessie. Tussendoor verschijnen een aantal keer pop-up schermen in beeld met de vraag of u nog aanwezig bent. U klikt deze weg en zo weten we dat u aan het kijken bent. Dit geldt echter enkel als een dubbele controle, uw registratie vooraf toont ons ook dat u gekeken heeft. Kijkt u de sessie in full screen of op een Macbook, dan verschijnen er geen pop-ups en kunt u tevens geen vragen stellen aan de spreker / moderator.

Q    Hoe werkt de toekenning van accreditatie bij een on demand sessie?
A    U kijkt een volledige on demand sessie. Aan het einde van de sessies verschijnen toetsvragen in beeld (zo niet dan klikt u rechtsboven in de balk op 'Kennisvragen'). Deze gaan over de bekeken sessie en door deze te beantwoorden weten wij dat u tot het einde gekeken heeft. Dit geldt echter enkel als een dubbele controle, uw registratie vooraf toont ons ook dat u gekeken heeft.

Q     Hoeveel accreditatiepunten ontvang ik per sessie?
A    Hiervoor verwijzen we u graag naar de vermelde punten genoemd in het programma op deze congreswebsite (www.pa-invest.nl).

Q     Hoeveel punten kan ik per dag behalen?
A     Voor alle sessies samen zijn totaal 24 punten te behalen, u bepaalt zelf wanneer u de sessies kijkt.


Q     Kan ik terug zien welke sessies ik succesvol heb bekeken?
A     Helaas is dat niet mogelijk. Wij zien aan de achterzijde wie welke sessie bekeken heeft en kennen daarmee de accreditatie toe.

Q     Wanneer worden de accreditatiepunten toegewezen in mijn dossier?
A     Medio december zullen wij de verwerking gereed hebben en verwerkt. U kunt dan in uw dossier controleren of alle punten van de gekeken sessies bijgeschreven staan.

Staat uw vraag niet in de Q&A, mail dan naar pa-invest@roijecongressen.com. Wij zullen tijdens kantoortijden zo snel als mogelijk een reactie terug geven!