De mobiele verwarring | Escape room

Aanwezig tijdens PA Invest op vrijdag 7 oktober.

Beleef als vrijwilliger / mantelzorger of professional de educatieve escaperoom van De Mobiele Verwarring en ontsnap binnen 45 minuten uit deze educatieve beleving. In de professionele escaperoom vol puzzels en met licht- en geluidseffecten volbreng je, met een groepje van 4 personen, een missie in een huiskamer of zorginstelling. Ongemerkt leer je belangrijke lessen en wordt een groot beroep gedaan op je creatieve vaardigheden. De interactieve puzzels sluiten aan bij de 8 principes over dementie van Dr. Anneke van der Plaats.
Wat is een educatieve escaperoom?

De educatieve escaperoom van De Mobiele Verwarring biedt lesstof in de vorm van een interactieve beleving. Binnen 45 minuten moeten de deelnemers “ontsnappen” door educatieve puzzels op te lossen. Dit zijn puzzels gebaseerd op de 8 principes over dementie van Dr. Anneke van der Plaats. Hierdoor verwerf je meer kennis en hoe je kunt omgaan met een persoon met een beschadigd brein.

De mobiele verwarring is op vrijdag 7 oktober aanwezig, wees er snel bij want vol = vol! vooraf inschrijven is niet mogelijk.