Voorwaarden PA Invest 2022


Betaling voor PA Invest 2022 is alleen mogelijk via iDeal, nadat u op inschrijven heeft geklikt gaat u direct door naar de beveiligde pagina om uw betaling te voldoen. U ontvangt per e-mail een factuur ter bevestiging.

Bij annulering voor 3 september 2022 geldt dat uw betalingsverplichting komt te vervallen behoudens een bedrag van € 35,- administratiekosten. Bij annulering na deze datum bent u het totaalbedrag verschuldigd. De organisatie van PA Invest volgt de maatregelen vanuit Rijksoverheid aangaande COVID-19. Annuleren is niet mogelijk wanneer een ziekenhuis eigen restricties oplegt.

Voor het toekennen van accreditatiepunten maken wij gebruik van uw NAPA of BIG-nummer welke u via het inschrijfformulier voor PA Invest dient door te geven. U bent zelf verantwoordelijk om het nummer juist in te vullen. Ontvangen wij een onjuist of geen nummer dan kunnen wij de punten niet toekennen.

Er zijn totaal maximaal 12 accreditatiepunten te behalen voor PA Invest. Voor fysieke aanwezigheid op locatie ontvangt u 6 punten per dag.
Kijkt u sessies on demand terug dan worden de punten aangevuld met 1 punt per sessie, tot het maximum van 12 punten in totaal. Sessies worden toegekend op volgorde van wat u heeft gekeken. Wij controleren online aanwezigheid aan de hand van kijkminuten.

Voor het kijken van de on demand sessies ontvangt u vrijdag 7 oktober na afloop van het congres een e-mail met uw persoonlijk inloglink. Met deze link krijgt u toegang tot het online platform. Omdat de link persoonlijk is zien wij precies in het systeem wie wat heeft gekeken en hoe lang, met deze gegevens kennen wij naderhand de accreditatiepunten toe. De on demand sessies zijn beschikbaar vanaf zaterdag 8 oktober om 10:00 uur tot en met zondag 23 oktober 24:00 uur. Daarna sluit het platform en zijn er geen sessies meer terug te kijken.

Bij uw inschrijving dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden congresdeelnemers, klik hier om deze te lezen.
Mocht u een vraag of opmerking hebben over PA Invest 2022, dan kunt u een e-mail sturen naar: pa-invest@roijecongressen.com.