Accreditatie

Wij zijn blij dat PA Invest door kan gaan als online congres maar hoe zit dat met de accreditatie punten?
Op deze pagina zullen wij toelichten hoe dit precies in zijn werk gaat.

Accreditatie is toegekend door:
• Verpleegkundig Specialisten Register (VSR)
• Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA)

Voor alle sessies geldt dat deze terug te kijken zijn, zowel de live als on demand sessies, tot woensdag 18 november 17:00 uur.

Live sessies
Volgt u een live sessie, dan krijgt u om de 20 minuten een pop up met de vraag: "kijkt u nog?", dit scherm verdwijnt op het moment dat deze wordt bevestigd met ja. Na afloop van het congres wordt gecontroleerd of u de hele sessie heeft bekeken. Indien dat zo is dan ontvangt u daar de punten voor.

On demand sessies
Het controleren van deelname werkt voor de on demand sessies anders, direct na het bekijken komt een link in beeld. Wanneer u deze opent wordt u gevraagd drie korte multiple choice vragen te beantwoorden over de sessie. Na afloop van het congres worden de on demand sessies gecontroleerd op uw deelname. De punten worden toegekend wanneer u na deelname de vragen heeft beantwoord.


Live sessies zijn op een ander moment terug te kijken en ook hier ontvang je accreditatiepunten. Dit werkt dan op dezelfde manier als bij de on demand sessies, doormiddel van het beantwoorden van drie kennisvragen.

Het online congres is dit jaar door de zal er per sessie van 45 minuten (per sesssie) 1 punt worden toegekend met een totaal aantal punten voor het gehele congres van:
12 punten van de Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA)
24 punten van de Verpleegkundig Specialisten Register (VSR)

Het aanbod in sessies is groot en wij nodigen iedereen uit om zoveel mogelijk te bekijken. Het online congres heeft als groot voordeel dat je je eigen programma kan samenstellen en dus zelfs meer kan bekijken! We willen je er wel op wijzen dat voor de NAPA een maximaal aantal punten te behalen valt van 12 punten ongeacht u meer sessies bekijkt.