VOORWAARDEN PA INVEST 2023


Betaling voor PA Invest 2023 is alleen mogelijk via iDeal, nadat u op inschrijven heeft geklikt gaat u direct door naar de beveiligde pagina om uw betaling te voldoen. U ontvangt per e-mail een factuur ter bevestiging.

Bij annulering voor 15 september 2023 geldt dat uw betalingsverplichting komt te vervallen behoudens een bedrag van € 35,- administratiekosten. Bij annulering na deze datum bent u het totaalbedrag verschuldigd. 

Voor het toekennen van accreditatiepunten maken wij gebruik van uw NAPA of BIG-nummer welke u via het inschrijfformulier voor PA Invest dient door te geven. U bent zelf verantwoordelijk om het nummer juist in te vullen. Ontvangen wij een onjuist of geen nummer dan kunnen wij de punten niet toekennen.

Er zijn totaal maximaal 12 accreditatiepunten te behalen voor PA Invest. Voor fysieke aanwezigheid op locatie ontvangt u 6 punten per dag. Kijkt u sessies on demand terug dan worden de punten aangevuld met 1 punt per sessie, tot het maximum van 12 punten in totaal. Sessies worden toegekend op volgorde van wat u heeft gekeken. Wij controleren online aanwezigheid aan de hand van kijkminuten.

Voor het kijken van de on demand sessies ontvangt u vrijdag 13 oktober na afloop van het congres een e-mail met uw persoonlijk inloglink. Met deze link krijgt u toegang tot het online platform. Omdat de link persoonlijk is zien wij precies in het systeem wie wat heeft gekeken en hoe lang, met deze gegevens kennen wij naderhand de accreditatiepunten toe. De on demand sessies zijn beschikbaar vanaf zaterdag 14 oktober om 10:00 uur tot en met zondag 29 oktober 24:00 uur. Daarna sluit het platform en zijn er geen sessies meer terug te kijken.

Bij uw inschrijving dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden congresdeelnemers, klik hier om deze te lezen.

Mocht u een vraag of opmerking hebben over PA Invest 2023, dan kunt u een e-mail sturen naar: pa-invest@roijecongressen.com .