Locatie

NH Conference Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout

Update werkzaamheden: houd rekening met 5 minuten extra reistijd door een omleiding. De afritten van de N206 nabij het congreshotel zijn afgesloten. Ook de onderdoorgang op de N443 onder de N206 is dicht. Voor een actuele route verwijzen we graag naar Google Maps.

Pendelbussen van en naar NH Conference Centre Leeuwenhorst
Op donderdag en vrijdag kun je gebruik maken van pendelbussen tussen NS station Leiden Centraal en de congreslocatie NH Leeuwenhorst. 
Houd er rekening mee gezien het hoge aantal inschrijvingen dat de pendelbussen snel vol kunnen zijn. Een alternatief is dat je gebruik maakt van het Openbaar Vervoer. De pendeldienst is een gratis extra service met een beperkt aantal bussen, waarbij we niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld bij extreme drukte.

De pendelbussen vanaf NS station Leiden Centraal staan bij de pendelhalte van de Soldaat van Oranje (tegenover de Kruidvat), voorzien van het congreslogo.

De pendelbussen rijden op de volgende tijden:
Vanaf NS station Leiden Centraal naar NH Conference Centre Leeuwenhorst:
Donderdag en vrijdag ochtend tussen 08:30 en 10:30 uur

Vanaf NH Conference Centre Leeuwenhorst naar NS station Leiden Centraal:
Donderdag tussen 17:00 en 19:00 uur
Vrijdag tussen 15:30 en 17:00 uur

Kom je met de auto of met het OV buiten de pendeltijden om, dan kan dat natuurlijk ook!
Per auto
NH Conference Centre Leeuwenhorst is vanuit alle richtingen uitstekend te bereiken en beschikt over gratis parkeerplaatsen voor de deur.
Houd er rekening mee dat je een extra reistijd van ongeveer 5 minuten hebt door een omleiding in verband met geplande werkzaamheden. De afritten van de N206, nabij het congreshotel, zijn afgesloten en ook de onderdoorgang onder de N206 is dicht (de N443). Voor een actuele route verwijzen we graag naar Google Maps.

Per openbaar vervoer
Vanaf NS station Leiden Centraal: neem bus 31 en stap uit bij Vuurbaak, Katwijk. Vanaf hier neem je lijn 90 en stap je uit bij Langelaan.
Vanaf NS station Den Haag Centraal: neem bus 90 naar Lisse en stap uit bij Langelaan.

 

Kolf- en bidruimte

Wanneer je graag gebruik wilt maken van een kolf- en/of bidruimte dan kun je dit bij de algemene receptie van NH Leeuwenhorst vragen. Wij hebben dit vooraf met hen afgestemd dat er ruimtes beschikbaar zijn. In de kolfruimtes zullen ook koelkasten aanwezig zijn.